Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek a felejthetetlen nyárhoz ♥

 Summer is comig! Tedd felejthetetlenné! 
 
 
1. Feletsd el az otthon punnyadós napokat! 
 
 

A nyár a pihenésről szól, a lazulásról. Ki kell használni minden percét, nem igazán okos dolog otthon punnyadni. Hívd össze a barátnőidet, találkozzatok valahol, menjetek el fagyizni/strandra/kedvenc közös helyetekre. Hívd össze a szokásos nyári bandát, induljon az ökörködés. 

 

2. Találj új hobbit! 
 
 
 

Ha mégis olyan történne, hogy a barátnőidnek más programjuk van, és még a nyári bandát sem sikerül összekürtölni, akkor is le tudod foglalni magad. Kezdj el egy új hobbit. Írj, vezess blogot. Bármi, amihez úgy érzed van tehetséged, és érdekel. 

 

3. Sátorozz! 
 

Egy nyár nem telhet el úgy, hogy ne sátorozz! Nem kell kimenni az erdőbe, elég hozzá valamelyikőtök kertje. Sok rágcsálnivaló, innivaló, egy zseblámpa, megvan minden egy jó kis sátorozáshoz (és egymás rémisztgetéséhez) 

 

4. Utazzatok el valahova! 
 

Dobjatok össze egy kis pénzt, és közösen utazzatok el egy olyan helyre, ahova nem csillagászati összegű a busz/vonat stb. jegy, de azért kimozdultok otthonról. 

 

5. Örökíts meg minden pillanatot. 
 

A fényképezőt sose felejtsd otthon. Legjobb, ha mindig ott lapul a táskádban, és ha valami érdekes/vicces történik rögtön lefotózhatod. Unalmasabb napjaidon is előveheted a gépet, és csinálhatsz puszta szórakozásból képeket 

 
 
Kellemes nyarat kíván:
Roxi és Sziszi 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< November / 2017 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 271209
Hónap: 2282
Nap: 78