Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. Teszt

2011.08.17

Egy folyó felett egy nagyon keskeny híd vezet át. Egy nap a hídon két kecske találja szembe magát egymással. Nincs elég hely arra, hogy elférjenek egymás mellett. Szerinted mi történik?

1. Az egyik kecske önként visszafordul, és átengedi a másikat

2. A két kecske egymásnak feszül, az erősebbik visszatolja a gyengébbet a másik oldalra

3. Az egyik kecske lefekszik a hídra, hogy a másik átléphessen rajta

4. A két kecske egymásnak megy, mindketten belezuhannak a vízbe

5. Az egyik kecske hátra fordul, és átengedi a másikat, ám utána ő már nem megy át a másik oldalra, inkább ott marad közösen legelészni a másikkal

Értékelés:

1. Udvarias és rugalmas vagy. Hiszel abban, hogy mindennek van megoldása, és ha kell, a siker érdekében kész vagy áldozatokat is hozni.

2. Hatalmas benned a versenyszellem. Fontos neked a hatalom, és az életben a mindent vagy semmit elvét követed. Hajlamos lehetsz arra, hogy átgázolj másokon.

3. Mindig úgy cselekszel, hogy az a köz javát szolgálja. Bölcs vagy, és ha lehet, kerülöd a konfliktusokat. Bár mások úgy láthatják, hogy megalázkodó vagy, valójában nagy önbizalommal rendelkezel, ezért vagy képes önzetlenül segíteni másokon.

 

4. Elég pesszimistán és cinikusan látod a világot. Nem szereted a körülötted zajló összetűzéseket, és szent meggyőződésed, hogy ha valami elromolhat, akkor az el is fog.

5. Idealistaként éled az életed, úgy gondolod, hogy semmi sem lehetetlen. Élvezed az életet, és imádsz új emberekkel megismerkedni. Bár ez a túlzottan pozitív hozzáállás néha

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kl.kh

(viriii, 2014.01.29 14:31)

soo good

 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 331495
Hónap: 6872
Nap: 185