Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Help! A barátnőm szakított a pasijával.

 Ez egy nagyon nehéz időszak. A barátnődnek most mindennél jobban szüksége van arra, hogy valaki mellette álljon. Pár tipp, hogy hogyan legyél jó barátnő:

1. Nyugtasd meg!

Simán lehet olyan idegállapotban, hogy azt mondja az élete semmit nem ér. Ilyenkor általában kedvesen mondják, hogy „Jajj, dehogyisnem, hogy mondhatsz ilyet?” és társaikat. De ez nem használ. Ilyenkor fel kell rázni és mondani neki: „Eszedbe ne jusson hülyeséget csinálni! Megértetted? Ha valami bajod lesz én öllek meg! Ezzel azt érzékelteted, hogy nagyon számít és kicsi mosolyt csalsz az arcára.

2. Állj Mindig Minden Körülmények Között mellette!

A barátnődnek ez egy nagyon nehéz időszak. Legyél neki mindig ott. Ha arra kér, hogy maradjatok tovább valahol, ha arra van szüksége, hogy valakinek kidumálja/kisírja magát legyél ott neki. Cuccolj fel egy csomag 100-as zsepivel és 1-2 tábla csokival és mehetsz.

3. Segíts neki! Bármiben!

Van rá példa, hogy a barátnő vissza akarja kapni volt kedvesét.  Van olyan, amikor az ő próbálkozása kevés, ezért belevon téged. Ilyenkor ne utasítsd vissza, csak annyit mondj neki, hogy „Megteszem, ami tőlem telik, de nem tudok ígérni semmit.”

4. Érezze, hogy mellette állsz!

Erre nincs mit mondani. Támogatni kell. Nézz be hozzá, suliban, otthon, akármikor. Figyelj rá! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Február / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 278483
Hónap: 2763
Nap: 105