Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forever Alone szindróma, avagy nincs pasim, help!

Minden lány fejében megfordult a gondolat, hogy ő a tipikus forever alone, azaz, ő örökre egyedül marad. Pár tipp, amivel leküzdheted a "szindrómát"  

 

1. Fogd fel, nincs olyan, hogy forever alone! 

 

Persze, mindenki érzi úgy, hogy egy ideje egyedül van, ezért örök életére egyedül marad. De ez egy nagy baromság!! Az, hogy jelenleg nincs senkid, az nem jelet semmit! Hogy nem jött össze a kiszemelt sráccal, az nem azt jelenti, hogy nem vagy elég jó egy kapcsolathoz, hogy neked nem jár ki! El kell fogadnod, hogy rád talán kicsit később talál rád az érzés! 

 

2. Önbizalom-növelés! 

 

A "Forever alone szindróma" legtöbb esetben az önbizalomhiányból alakul ki. Ezen kell változtatni!

 

Először is: Játszd el, hogy magabiztos vagy. Húzd ki magad, mosolyogj. Ha magabiztosnak látszol, kezded te is elhinni, hogy az vagy. 

 

Másodszor: Próbálj ki új dolgokat! Ha eddig nem mertél beszélni nyilvánosság előtt vállalj be valamelyik órán egy kiselőadást! Ha ügyesen megcsinálod óriásit dob az önbizalmadon. Egy másik lehetőség: Járj el táncolni. A tánc alaposan átmozgat, közben mosolyogsz, és nem utolsósorban rengeteg embert megismerhetsz. Ne gubózz be a csigaházadba, ez a kulcsa a dolognak. 

 

3. Beszélgess erről a témáról! 

 

A szülők nem mindig értik meg az ilyesfajta problémát, de ezért van(nak) a legjobb barátnő(k), hogy vele/velük megbeszéld. Az egyik barátnőddel kipanaszkodjátok magatokat, míg az a barátnő, aki kapcsolatban él, felráz, hogy térj már észhez!  És erre a célra (is) vagyok én (is). (csajoslanyos@freemail.hu) 

 

4. Ne görcsölj rá! 

 

Az unalomig ismételt tanács igaz! Ha állandóan azon agyalsz, hogy neked nem lesz pasid, vagy éppen az ellenkezője, hogy mindenhol a jövendőbeli pasidat keresed, az rettentő lehet, hiszen süt rólad. De ha nem görcsölsz rá a témára, akkor bármikor rád találhat. 

 

5. Lásd meg mindenben a jót és ne hagyd, hogy ez elvegye a kedved! 

 

Nincs sok hozzáfűznivaló. Mindennek a titka az, hogy csak a jóra kell koncentrálni. Mert lehet, hogy el kell menned valahova, ahova nem akarsz, és ki tudja, lehet ott talál el Ámor. 

 

 

Lányok, élvezzétek a szingli életet, ne hagyjátok, hogy a Forever Alone dolog rossz kedvet okozzon. És amint elkap Ámor, élvezzétek, ahogyan leszáll a rózsaszín köd. Utána pedig lehet próbálkozni a srácnál! 
 

 

Sok sikert és puszi:

Roxi :) 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Február / 2018 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 278483
Hónap: 2764
Nap: 108