Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jujj, de ciki !! xP

2011.06.10

Suliba voltunk tesi volt én nem tesiztem.Kikéretőztem wc-re.(cigizni).Erre az oszt.társam a Tomi is ki jött és együtt cigiztünk.Lejött a tanárnő és csak ennyit hallotta,hogy a tomi ezt mondja hú ez tényleg nagyon jó finom jó kemény olyan mint az enyém megfogod?Erre én naná,hogy megfogom bevehetem a számba,majd utána vissza adom neked.Nyalókázott és a cigiről is szó volt,hogy jól meg van töltve.Na mindegy a tanár jól lecseszett minket és utána mindenki kérdezősködött és olyan égő volt.

Szóval egyedül voltam itthon.Már megfürödtem fel vettem a pisimet(egy topp meg egy francia bugyi amire rá volt írva ez a bejárat)na mindegy.Erre kopognak nyitom ki az ajtót ott áll a szomszéd srác aki naon helyes.Kért egy dvd amit a tesóm írt meg neki.Erre keresem mondja nekem milyen sexy a bugyim.Én meg erre úgy égtem mint a rongy!!

Jöttünk föl ebédről(mert a 2.emeleten van az osztalyunk) és ott voltak a fiuk a masik osztalybol.Nem is teccettek meg hülyek is voltak dehat mi futottunk a b.nőimmel csak ugy es nagy pechemre az egyik b.nom veletlen elgancsolt es en placcs! leestem...mikor mentunk haza evvel idegesitettek de azt mondtak h 5pontos eses! :D nnem zavart

Na úgy wolt hoogy egyik nap sulii után nagy hó wolt meg minden.. és akkor a fiúk kitalálták hogy engem megfürdetnek.. na bazz mondom gyorsan szaladok hazaa és akkor jött utánam 3 fiúú és bazzmeg elkaptak és a dani(eggyikfiú) rám ugrott de nagyon rosszul jött ki emrt nagyon közel voltunke gymáshooz:S:S aztáán utána futottam éss ott néztek a fiúk engem és majdnem elcsúsztaam:$ nekem nagyon ciki wolt:S:D

És még az is ciki volt,hogy tavaly nagyon tetszett egy srác a suliba,aki szintén 16 éves volt.Egy osztályba jártunk.Az osztállyal elmentünk kirándulásként a strandra.Persze a srác is ott volt.
Elfelejtettem magammal vinni váltó bugyit.Ezért amikor levettem a bikinit,nem vettem a farmer alá bugyit. Csak álltam ott és nem vettem észre,hogy kilóg a p....ám és a srác meg igen ott röhögtek rajtam.Csak néztem,hogy mit röhögnek a végén a tanárnő szólt rám,hogy húzzam fel a sliccem!!

Nekem a legcikibb volt életemben,hogy mikor még csak 10 éves voltam,éjjel összecsípdesett egy szúnyog.
Aztán meg az iskolába mindig benyúltam a gatyámba és
megvakartam a combom.Ez nagyon gáz.A nagyobbak onnantól pinatúrkálónak hívtak!

Na, amit most írok, az velem csak kis részt történt meg, inkább a barátnőmmel:
A polgári nevelést nekünk egy nagyon hülye asszony tanítja- a nevét most hagyjuk. Elég róla annyi, h se a tanári kar, se a diákok nem szeretik. Mert egyszerűen beütéses. Órán mindig grimaszkodik, meg annyit röhögünk rajta, ő meg kérdezgeti, h min röhögünk, mi meg nem tudunk mit mondani, mert azt már csak nem mond6juk, h " Magán " XD
Szóval. Egyik nap pár csajjal az osztálybol már készültünk haza sulibol, mert vége volt a napnak. Akkor az öltözőben énekeltük azt a számot, h " Zene nélkül mit érek én..." És énekeltük, h :
"...és a fiú leány nélkül, T. I. ( a tanár neve) lábszőr nélkül, mond, mond mond, mond mit ééérr! " De ezt csak az egyik bnőm találta ki, úghogy lényegében ez neki ciki.
De akkor arra ment a tanító- az a bizonyos lúgos- oszt azt mondta, h : " Mindent hallottam " nagy sértődötten. Mi először megdöbbentünk, aztán meg olyat röhögtünk, h az egész suli belezengett :D
De am jó volt :P Törióránk volt és ugye tél volt és akkor fent lehetett maradni szünetben.


Megakartuk viccelni a tanárunkat azzal hogy mikor belép akkor rá ömlik a festék és ennek a tetejébe még el is csúszik a banánon ami ott hevert a földön.
Mikor nyitódott az ajtó akkor megláttuk hogy az nem is a töri tanár volt hanem egy felügyelő aki az osztályok szintjét mérte fel.
Ne is mondjam hogy a mi osztályunk lett az utolsó!!

Hat az ugy volt,h tavaj nyaron voltam falun lovagolni es versenyeztem egy nagyon helyes sraccal.Mire a faluba beertunk mar nagyon fajt a labam mert vagtazas kozben kellett szoritsam a lo oldalat h ne essek le es nyereg sem volt de nekem nem is kell:D...es mar nem tudtam tartani az egyensulyom a lo hatan es ereztem h csuszok le rola.Eppen akkor volt egy temetes es mindneki a falubol ment a temetobe ami picit messze van a falutol.Mikor ereztem h esek le a lo hatarol,eppen akkor ment el elottem a pap es a kantor...pfff...a pap latta h leestem a lo hatarol es raadasul mindneki latta meg az az edike srac is...jaaaajjjjj...mikor a foldon kotottem ki a lo ramtaposott a labamra...na ez kellett meg ide gondoltam magamba...s a pap vetett egy keresztet mikor leestem...anyira ciki volt...de nem akartam kimutatni h szegyenlem magam ezert viszaultem a lo hatara es a sraccal elkezdtunk kacagni:)...

Bioszórán vagyunk, és a tanár még elég fiatal. Mindig hintázik a széken. Éppen felel Ádám, aki helyesnek mondható. Ráadásul a genetikából felelt. Azt kérdezi a tanár, hogy mi lesz ha egy homozigóta 25%-osat vegyítünk egy 75%-os domináns fehérrel? És erre azt mondja heterozigóta. A tanár annyira röhögött, hogy a táblába erte be a fejét a hintázástól.

Az egyik csaj az osztályban (legcikisebb csaj) a suli leghelyesebb pasijába szerelmes. Ez a csaj olyanokat csinál hogy szerelmes leveleket írogat neki(jó ez nem is baj) de velem adatja át neki és mikor odaadtam X-nek.
Akkor azt hitte hogy én írtam neki.Megmagyaráztam hogy nem én írtam ésezért olvassuk el együtt.
A levélből kiderült hogy igazam van. Mikor a csaj meglátta hogy én X-el éppen a levelét olvasom és arról beszélünk. Odajött hozzánk és azt mondta nekem hogy száljak le X-ről mert X neki kell.
De mikor levél olvasás közben a csaj észrevette hogy mikor X olvassa a levelet és nevet egyből azt vette le hogy lehet valami közöttük. És mikor nekem elmondta hogy nehogy ránézzek X-re akkor oda ment X-hez és megcsókolta. X meg csak leset és ijedtében felkijáltott hogy szájjá le rólam én nem rád bukok.
Szal ilyeneket csinál a csaj.

 
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 331496
Hónap: 6866
Nap: 184