Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Change Your Life avagy Változni Akarok

 

 

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, ő most váltani szeretne, más akar lenni. Íme néhány tipp, hogyan: 

 

1. Válts frizurát! 

Az ember lánya akkor vált frizurát, ha valami változás lép az életébe/lezárt valamit. Egy új frizuval lezárhatod a múltat, és elkezdheted az új életed. Ha eddig rövid hajad volt, próbáld megnöveszteni, ha hosszabb, pár centivel rövidebbet próbálj. Egyenes -> Göndör, Göndör -> Egyenes. Próbálj ki egy új fazont, esetleg melírt. Kérj segítséget a fodrászodtól. 

 

2. Dobd fel a ruhatárad 

A változásba beletartoznak a ruhák. Mindenkinek megvan a megszokott stílusa, azon nem is kell drasztikusan változtatni. Ha eddig nem szeretted a szoknyákat, most próbálj ki egy csini farmerszoknyát, vagy ha eddig szoknyás voltál, próbáld egy jó szabású farmerrel is hangsúlyozni az alakodat. Próbálj egy kis színt csempészni a ruhatáradba, ha pedig te vagy a földre szállt szivárvány, akkor egy-két lágyabb színű ruhadarabot. 

 

3. Zene,zene,zene és Tánc 

"A zene hatalmas dolog. Egy dal megváltoztatja a kedved, emléket teremt, megváltoztathatja az életedet!" Igen, ez így igaz. Hallgass olyan dalokat amik vidámak, pörgősek, feltöltenek energiával. A másik pedig a tánc. A tánc az egyik legjobb dolog, amit tehetsz. Karban tartja az alakodat, boldogsághormont termel. És nem mellesleg, ha csoportba jársz táncolni, új arcokat ismersz meg és tádááá, máris nyílt egy kiskapu. 

 

Hogy ne csak a külsőségek: 

 

4. Merj más lenni. 

Ha idáig a harsány, Miss Középpont voltál kicsit hagyj alább a pörgéssel. Hidd el, anélkül is észrevesznek. De ha eddig te voltál a szürke kisegér, akkor mostantól merd hallatni a hangodat. Ha idáig te voltál a lelki szemetesláda, most kicsit hagyj fel ezzel. Időnként neked is ki kell adnod magadból néhány problémát. 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Február / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 278483
Hónap: 2763
Nap: 106