Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 dolog, amitől a pasik kibuknak (:

Kisajátító:  A világ legszerelmesebb fiúja is szeret néha kicsit lazulni a haverokkal. Ezekben a feszültségmentes, haveri röhögcsélésektől oldott pillanatokban nagyon rossz érzés azt tapasztalnia, hogy a barátnője percenként felhívja valami kreált indokkal, vagy ami még rosszabb, ha bejelenti, hogy neki épp semmi dolga, szóval odaállítana. Ilyenkor természetesen az illedelmes fiú nem mond nemet a "visszautasíthatatlan" ajánlatra, de ne csodálkozz, hogy miután megérkeztél, vágni lehet majd a feszültséget a levegőben. Hagyd meg neki a szabad terét, különben menekülésre ösztönzöd.

Nyaggató: Nem tudjátok elképzelni milyen irritáló tud lenni egy csaj, aki folyamatosan csesztet különböző jelentéktelen részletekkel, mint pl. "miután hazajöttünk, a kulcsot MINDIG a kis kulcsos kosárba tegyed." vagy, "ezerszer megmondtam már, hogy ne csak távirányítóval kapcsold ki a tévét, hanem menj oda, és a gombot is nyomd meg" stb... Nagyon nagy baj, ha egy lány nem tudja megérteni, hogy lehet, hogy a fiúnak ezek a kérések feleslegesnek tűnnek, és nem rosszindulatból nem csinálja meg, hanem azért, mert nem tulajdonít ezeknek az apróságoknak jelentőséget. Persze a maguk tempójával úgyis megtanulják a Te igényeidnek megfelelő apró szokásokat, de ez ne menjen át irritáló nyaggatásba. Hidd el, hogy sokkal rosszabb, ha balhét csapsz egy ilyen miatt, mintha csak simán kedvesen utalgatva kivárod, amíg maguk megtanulják ezeket a lépéseket.

Szőrzet: Van néhány igen szembetűnő dolog, ami megkülönbözteti egymástól a férfiakat és a nőket. Ilyen például a test-, illetve arcszőrzet. A pasik NEM szeretnék a férfiasság jeleit viszont látni a barátnőjükön, így érthető, ha a szőrzet minimális jelenlététől már rosszul vannak. A lányok nem vakok, és nem is hülyék, szóval ha csajként látod, hogy erős a kar-, láb-, vagy egyéb szőrzeted, akkor az isten szerelmére, távolítsd el. Ugyanez vonatkozik a bajuszkára. Ha közel hajolsz a tükörhöz, és látod, hogy vannak kicsi bajusz pelyhek a szád és az orrod között, akkor irány a kozmetikus, mert a fiúk gyomra felfordul a női szőrtől.

Jégkocka az ágyban: Szexuális értelemben két dolog igazán kiábrándító egy lányban. A túl kevés, és a túl sok. De jelen esetben azt emelném ki, amikor egy lány - bár azt állítja szeret téged - csupán passzív résztvevője a szexuális együttlétnek. A fiúk nem ám pornószínésznőt, vagy hivatásos prostituáltat keresnek a párjukban, csupán azt a kellemesen szenvedélyes partnert, akivel néhány árnyalattal forróbb a szex, mint amilyen az éjjeliszekrénnyel lenne.  De csak, hogy ne maradjon kérdőjel a buksitokban, a "túl sok"-ra is hozok példát. Amikor az ágy leszakadni készül, repedezik a vakolat, és két emelettel lejjebb, lecsókevergetés közben megfagy anya kezében a fakanál, mert azt hallja, hogy a kisfia angyalarcú barátnője azt üvölti teli torokból, hogy "Szólíts a k*rvádnak, és b*zd szét a p*námat te vadállat"...na ez az, ami egy picit sok...

Semmi... : Már a gondolatától is kiráz a hideg, és szerintem tudjátok miről beszélek. Egyszer csak észreveszi a srác, hogy a barátnőjének valami baja van. Megkérdi hát (hisz a logika mégiscsak azt diktálná, hogy ha az ember szeretne megtudni valamit, akkor kérdez, a saját szájával, hiszen erre van!), hogy, esetleg van-e valami baj? Mire a lány félig morcos, félig elhaló hangon annyit mond: "Semmi...". Na ez az a pont hölgyeim, amikor egy valamire való fiú tudja, hogy MINDEN! Ezután persze kezdődik a kihagyhatatlan huzavona, "Na, de mondd el mi a bajod. Én tettem valamit?" mire a lány - "Mondtam már, hogy semmi, hagyjál békén!" és ez így megy tovább, míg a fiú föl nem adja, és azt nem mondja, hogy tudod mit, akkor lesz@rom. Na ilyenkor fakad ki a lány könnybe lábadt szemekkel, hogy "az volt a bajom, hogy Te bevettél egy rágót, és engem - mintha itt se lennék - elfelejtettél megkínálni... de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy utána még csak nem is érdekel téged, hogy mi bánt engem!"... Azt hiszem ezt a szituációt még csak kommentálnom sem szükséges...

Kvízmester:  Olyan jó egy jót beszélgetni, filozofálgatni, és eszméket cserélni egy lánnyal, aki nyitott erre, és érdeklődő. Viszont annál rosszabb egy olyan csajszival beszélgetni, aki folyamatosan tesztelni akarja a fiúk tudását, és idióta kérdéseket tesz föl, amikre ő természetesen tudja a választ, majd elégedetten nyugtázza, hogy ő ezt is jobban tudja mint Én. Na de azt miből gondolja egy lány, hogy akár kicsit is szexi, ha nyomokban Vágó István személyiségét fedezi föl benne a fiú? Megsúgom a titkot, van rengeteg olyan témakör, amiben nyilván a pasi a tájékozottabb, de bolond lenne megkérdezni a barátnőjétől, hogy ki a világ leggyorsabb csatára, mert nem akarja untatni ilyen öncélú arcoskodással.

Műanyag: És - ahogyan ezt csinálni szeretem - a végére marad a csavar. Az eddig felsoroltak ugyan fontosak, de kis dózisban elviselhetőek, hiszen egy szerelmes fiút nyilván nem kergeti ki a világból az, ha a csaja néha duzzog egy kicsit (legalább lehet engesztelni...), vagy, ha néha egy kicsit okoskodik. Ellenben az elviselhetetlen, és teljesen lohasztó, ha egy lány próbál másnak tűnni, mint amilyen. Ha nem hiteles önmagához, és nincsen saját véleménye, csak mindig az éppen népszerű trendeknek hódol, és mindig oda csapódik, ahol többen vannak. A fiúknak sokkal jobban bejön, ha egy lány - a maga hibáival együtt - valamilyen, mintha mindenáron megpróbál igazodni minden sztenderdhez, és ettől lesz olyan: semmilyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 331501
Hónap: 6866
Nap: 181