Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatok Avril-ről *-*

2011.08.06

Teljes neve : Avril Ramona Lavigne

Születési helye : Belleville, Ontario, Kanada,

Születési idő : 1984. szeptember 27

 

 

 

Avril gyerekkora :

Avril Ramona Lavigne a kanadai Belleville-ben született francia apától (John) és egy francia-ontariói anyától (Judy), átlagos családban. Mindkét szülő katolikus, gyermeküket is római katolikusként nevelték. Édesapja az április hónap francia nevéről nevezte el.Két testvére van, bátyja Mathhew és húga Michelle. Avril zenei tehetségét kétéves korában fedezték fel, amikor – anyja elmondása alapján – Avril nélküle kezdett el énekelni a templomban.

1998-ban Lavigne megnyert egy versenyt, melynek díjaként a szintén kanadai Shania Twainnel énekelhetett együtt. Twain mellett lépett fel az ottawai koncerten, amely az első lépcsőfok volt zenei karrierjében.

Cliff Fabri, Avril első szakmai menedzsere fedezte fel őt, miközben countryzenét énekelt a Chapters könyvkereskedésben Ontarióban. A Lennox Community Theatre egyik előadása alatt Avril feltűnt az egyik helyi énekesnek, Steve Meddnek, aki felkérte őt, hogy énekeljen az egyik számában, a Touch The Sky-ban, amely az 1999-es Quinte Spirit című albumán szerepel. Avril szintén énekelt a Temple Of Life és a Two Rivers című számokban a következő My Window To You című 2000-es albumán

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 7
Összes: 331503
Hónap: 6866
Nap: 180